search

euro

Dar fiecare cat il duce capul,unii au mai putini neuroni decat altii,sau deloc :)

S-a terminat! Sarcinile SONM au fost completate cu încă două cazuri de lucru. Echipa SONM a lansat primul caz de lucru de predare a inteligenței artificiale rețelei neuronale Stanislav Ashmanov LTD la puterea calculatorului utilizatorilor. Datorită acestui fapt, vânzătorii de capacități vor primi un profit de 100% din exploatarea ETH pe echipamentul lor! Programatorii programului SONM lucrează neobosit și în viitorul apropiat se pregătesc să prezinte mai multe cazuri importante care vor fi un progres în piața de putere de calcul! Și două cazuri! Studioul post-producție Shotty este o companie stabilită pe piață pentru redarea și computerele de efecte speciale pentru industria cinematografică globală. Procesele de randare și efecte speciale necesită multă putere de procesare a GPU-urilor. Cu ajutorul pieței energiei computerizate SONM, Shotty a achiziționat resursele necesare pentru redarea video, permițând o reducere semnificativă a costurilor de producție. Acum este un moment bun pentru a cumpăra simbolul SNM pe bursă, mai ieftin decât la ICO. Deja în primul trimestru al anului 2019, SONM lansează masternoze, o achiziție mare este așteptată pentru ei, acum este un moment bun pentru a-și reface portofoliul de investiții cu simbolul SONM!

Andrew (Binance Angel) 🇷🇴
Da mi nr la ticket

Prin vara binance anunta ca spera ca pana la sfarsitul anului sa introduca EURO.Stii ceva daca mai e in picioare treaba asta?

https://bitsonline.com/binance-closing-down-accounts-europe/

Mai stiti ceva de Euro pe Binance?Anunțase ca pana la sf anului baga Euro pe binance

Varianta cu btc/euro este doar pt desktop?

PSX
da nam de gand se declar si nu cumpar , doar scot

Si nu tot prin card bancar scoti? ANAF urmareste toate tranzactiile mai mari de 20.000RON ( in jur de 5000 euro) care iti intra pe card, respectiv cei de la banca trebuie sa le zica de unde provin dupa care iti vine frumos scrisoare acasa cu cat ai de plata. Exista variante sa nu mai platesti 10% in tara dar un procent de pana in 5% tot il platesti.

Kryp10Sh4rk🦈
ce comision au?

pt noi e 3% la POS si vreo 2.5 la ATM. Daca scoti euro direct e 0%. Oricum sunt multe altele

Richie (Binance Angel) 🇷🇴
Da

Cum e binance jerseyCe perechi sint direct pe euro acolo?

Ma tenta si pe mine dar cand vad volumul ala asa mic. Zici ca e ok? Retragi in euro in cont de euro? Merge retras si in Revolut?

cont de euro, da? nu de lei. ca ma gandesc ca nu fac ei conversia

Dude, are 30k euro volum pe perechea cu euro

Nu am ce sa caut pe un exchange cu volum de 30k euro

Andrew (Binance Angel) 🇷🇴
de ce folosesti serviciile netflix daca Netflix nu este in Romania? :)

Pentru ca Netflix este in România. De aia folosesc un VPN sa prind filme din America. Dar când vine vorba de Exchange este ceva mai grav. Kraken este in Europa dar as prefera coinbase sau binance

Sal! Pot depune in EURO sau GBP? Unde vad care ar fi Fees?

Luati in considerare fee-ul din Romania pt transfer, de aceea am spus ca prin Revolut ar fi mai ieftin, ING percepe un comision la transfer in euro de 0.05%, dar nu mai putin de 50 lei.

Benfica FC va accepta btc si eth, sper sa urmeze si echipele mari din europa:D

100,000 EURO KYC Promotion Extension & Initial Rewards Distribution Completehttps://binancejersey.zendesk.com/hc/en-us/articles/360031197151

Salutare baieti! O întrebare de începător: 😁 cum ar fi cel mai bine sa cumpar ceva monezi? Prin Binance sau Binance JE?Intreb asta pt ca pe Binance e taxa de 10Euro la cumpararea cu cardul.In schimb pe JE vad ca nu e taxa dar am opțiunea de transfer bancar (nu prin card) iar genul asta de tranzacții sunt taxate de banca mea tot la vreo 10Euro.Inițial ma gandeam ca ar fi cam aceeasi poveste, dar daca depun pe JE 50 Euro apoi iau de ei btc si ii transfer in Binance sa fac exchange cu XRP de ex, parca as pierde taxe la conversii. Sau delirez eu 😁