search

cryptocurrency

Frankrijk gaat nu toch een nieuwe wetgeving maken mbt de cryptocurrencys?

🚀🚀 #CCRB 💰💰 #airdrop will give you free gift of $5 worth CCRB 📊📊 Which the world's most innovative consumer-oriented CryptoCurrency due to its unique usability. Hurry up and click to claim your FREE CCRB before the offer runs out - Sign Up Now. https://ccrb.io/affiliate/228816

The World's Most Innovative Consumer-Oriented CryptoCurrency due to its unique... ROFL

Bradley
josip helaas gaat je vergelijking daar mank, want hoeveel alternatieven had je voor internet? Voor Bitcoin iets minder dan 1500...

1500 alternatieven? Je hebt first, second en thirdgen. Dan heb je platforms, protocol tokens en shitcoins. Dus 1500 alternatieven lijkt me sterk. En net als internet heeft cryptocurrency ook meerdere generaties nodig.

Tony Troublez
Omdat je geen id kaart nodig hebt om crypto te kopen. Bij alcohol wel. Verbod is technisch gezien onmogelijk.

Je kunt het als staat wel moeilijker maken door banken te verplichten geen transacties meer te doen naar cryptocurrency exchanges en markets. Dit gebeurt overigens al in Londen en omstreken door verschillende banken (uit eigen initiatief)

Regelgeving is onvermijdelijk. Een vrije cryptocurrency is een droom die niet mogelijk is. Er zal altijd bemoeienis zijn door staat en machten. Dit laten ze niet zomaar uit handen. Een kompleet gedecentraliseerd currency krijgen we nooit. Een minder macht gecontroleerd systeem krijgen we er wel voor terug.

Sorry wat is een pair,ben nog niet zo bekend met cryptocurrency

Luuk
Denk je dat de bodem nog niet bereikt is dan?

Nee, ik denk dat dit de bodem nog niet is. Daarbij komt ook nog dat er de 6de februari een hoorzitting is in Amerika over cryptocurrency. Als je dit zoekt op Google kom je wel terecht bij het artikel : cointelegraph US: SEC, CFTC To Focus 100% On Crypto In Dedicated Hearing Next Week

Betekenis: HODL is een term die wordt gebruikt in de cryptocurrency-community wanneer wordt verwezen naar het houden, d.w.z. vasthouden aan de cryptocurrency in plaats van het te verkopen.

Dan voor volgend jaar moet je dus kijken naar de waarde van je coins op 1-Jan-2018 .. dat is dan je vermogen in cryptocurrency.

Harde vork om grootte Bitcoin blokken De reden voor de harde vorken heeft te maken met de grootte van de blokken in de blockchain. Toen Bitcoin in 2009 werd gelanceerd, kwam de cryptocurrency met blokken van maximaal 1MB groot. Helaas kan daar niet super veel data in gepropt worden en is de gemiddelde verwerkingssnelheid ook zeven transacties per seconde. Dat is natuurlijk belabberd weinig en een groep bedacht dat de grootte van de blokken gewoon ruimer moest worden. Deze groep splitste zich af van Bitcoin en werd Bitcoin Cash in augustus 2017. Nu blijkt dat het nog steeds niet helemaal optimaal is en komt er weer een splitsing op 15 mei van dit jaar.

Dannyboy
Ja je moet het zelf weten hoor. Het ligt er ook een beetje aan hoeveel je investeert

😉 idd... ben nu aan het checken of Ledger de enige is die een Cryptocurrency hardware wallet heeft..

waarom mensen niet weten hoe en waar ze moeten investeren en het geld verdienen dat ze willen in Cryptocurrency? Omdat ze geen goede informatie hebben.

"As part of the partnership, Chainalysis will provide access to its "Know Your Transaction" compliance software, enabling the exchange to monitor cryptocurrency transactions in real-time, according to a press release. In particular, the tool will look for potentially criminal or otherwise illicit activity." Tot zover je privacy als je op Binance handelt. Eén keer raden welke Amerikaanse overheidsinstanties weleens gebruik maken van de diensten van Chainalysis. Juist, de FBI, IRS, SEC, DEA, ICE.

Heeft me meer opgebracht dan cryptocurrency momenteel 🙈

GewoonKyan 46
waarom is een token of project beter?
Er staat een filmpje op de website met wat uitleg over crypto als je een beginner bent, kijk daar als je wilt even naar https://www.binance.vision/nl/blockchain/what-is-cryptocurrency
'Binance - Cryptocurrency Exchange' bekijkenhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.binance.dev

OSNOVAPUMPVIPCHAT :After 3 hours, pump ENG / BTCtoday there will be 2 pumps, today we made a BRD pump, and earned good money, if you bought a coin, write in cryptocurrency chats with the mark #Buy ENG / BTC, # ENG / BTC ROCKET, #Eng / BTC went to the moon. We work as a team, all a good profit!

https://www.rtlz.nl/cryptocurrency/artikel/3813541/gedupeerde-van-scamsite-bitconnect-ik-wilde-een-ton-verdienen

Voor de hoodie. Wat Binance uniek maakt is dat het blijft doorontwikkelen op diverse vlakken en in rap tempo. En daarmee zijn steen(tje) bijdraagt in de wereld van blockchain en cryptocurrency. Maar ook de rest van de wereld profiteert ervan. Enorm veel respect daarvoor!

Voor de hoodie: Binance is de betrouwbaarste en veiligste in mijn ogen. Het is de enige exchange waar ik op beide oren kan slapen😁😁. Eigenlijk heb ik cryptocurrency leren kennen door binance. Het was ook een drijfveer om verder te doen met traden in deze ruwe bearmarket.

@Ribka7 er was margin trading gevonden in de api code van binance heb je hier wat meer info over? Ik run een cryptocurrency hedge fund en als jullie die switch maken wil ik eventueel wel naar de binance exchange overstappen

Daniël
Had gelezen over phishing e.d
Binance hack: 7.000 bitcoin ($40 miljoen) gestolen, geld gebruikers veiligBinance, één van de meestgebruikte cryptocurrency exchanges, is gehackt. Er is ruim $40 miljoen aan BTC buitgemaakt. Binance zelf spreekt over een “grote inbreuk op de beveiliging”. Is jouw geld veilig?https://lekkercryptisch.nl/nieuws/2019/05/08/Binance-hack-7.000-bitcoin-40-miljoen-gestolen-geld-gebruikers-veilig
Daniël
Is it allowed in South Asia to trade in crypto?

No, Cryptocurrency is not legal and government doesn't recognize it.

Zit al 4 jaar in de cryptocurrency

weet iemand toevallig een goeie cryptocurrency server (liefst in het nederlands)