Ik hodl alleen NPXS maar wat is dat ontiegelijk saai😂🙈

Ik heb liever dat het iets meer beweegt🙈

Echt niemand met een leuke tip?

Ongelovelijk BNB

Balen dat ik maar 100 heb gekocht toen het 30ct was

Hooki
Balen dat ik maar 100 heb gekocht toen het 30ct was

Klote idd, masr als je zo kijkt zijn er veel voorbeelden waar je achteraf gezien beter iets anders had kunnen doen.

David 🇧🇪
Heb theta omdat die een super gelijk project hebben maar zelfs daar is slecht nieuws. Blijft maar zakken 🙈Wat zou er zoal goed zijn om lange termijn te holden?Vraag me ook nog eens af of jullie holders of traders zijn?Traden brengt slorpt wel enorm veel tijd op...

Viacoin is een aanrader voor de komende tijd. Lager qua prijs ten opzichte van een hele hoop coins die een stuk slechter zijn in development. En na die hevige pump 14 dagen geleden zijn er een hoop coins in handen van een paar grote bulls die nu langzaamaan higher lows aan het tekenen zijn op de 1dag grafiek. Nederlandse devs overigens.

Ik heb nog 0x gehoord wat de munten doen, enkel dat ze potentieel naar de moon gaan. Als jullie nu eens vertellen wat ze doen in plaats van shills haal je misschien meer mensen over.

Iemand meer info over de werkwijze waarop ze je wachtwoorden te pakken krijgen?Ik moet dr ook wat beter mee omgaan... ben weer te lax aan het worden met overal maar inloggen op de binance webpagina.

Heb toevallig xrp staan sinds 18u. En wat met bnb, short je of long term?

Xrp levert trouwens niets op. Is zo dood als een pier de laatste tijd. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Gebakken lucht.Heb enkel in xrp omgezet omdat btc zakte.

De zwakte bij veel gebruikers is dat ze geen 2FA hebben op hun mailaccount.

En xrp is redelijk "stabiel". Kon ook getetherd hebbeb trouwens

Password manager is daarom altijd aan te raden

Het ziet er zo moeilijk uit, maar het moet serieus zijn

Pm me maar als ik het moet uit leggen. Zo moeilijk is het niet.

Tijd om te slapen na een heerlijke lange dag. 8% op wpr, 12% op zrc, 105% op evx en nog eens 54% op evx👌

David 🇧🇪
Xrp levert trouwens niets op. Is zo dood als een pier de laatste tijd. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Gebakken lucht.Heb enkel in xrp omgezet omdat btc zakte.

XRP ben ik van afgestapt. Vanwege 1 dikke leugen van Ripple. In het internet archief kun je zien dat Ripple eerst beweerde dat ze zelf XRP gemaakt hebben maar vanwege centralisatie onzin met die rechtzaak die nog loopt hebben ze het ineens op de website in 2018 veranderd. Nu hebben ze het niet gemaakt. Allemaal in het archief op te zoeken en op de website van nu van Ripple. Zulke sneaky praktijken ga ik geen geld in steken. Ook al gaan ze pompen. Ik geloof er niet in.